Project Description

Booster Lab – Accelerate Growth

In de huidige idee-economie waarin we nu leven wordt het succes bepaald door sneller het vermogen om ideeën om te zetten in waarde dan de concurrentie. Hewlett Packard Enterprise (HPE) heeft onlangs het start-up programma Booster Lab in samenwerking met haar partner Eshgro gelanceerd, met de idee-economie als essentie hiervan.

Samen met de startups Altijdalleskwijt.nl, Briter, Converling, De Zorgoppas, Freshrr, FreshToast, Luqo en Resq gaat Fibéo een jaar lang het Booster Lab programma in. Met dit initiatief willen HPE en Eshgro graag start-ups helpen om de gewenste groei versneld te realiseren.

Het accelerator programma bestaat drie volgende onderdelen: the Start-up Kit, Networking en Mentoring.

Logo_Booster_Lab

The Start-up Kit

Met behulp van de juiste tools, zoals een secure clouddekstop en Iaas, wordt de productiviteit verhoogd en kan er kostenefficiënt gewerkt worden. Zo bieden HPE en haar partner Eshgro software welke kan mee schalen in groei en uitbreiding van de start-ups.

Networking

HPE is actief in 150 landen en heeft al 77 jaar ervaring in de industrie. Zij doen zaken met een breed scala aan bedrijven van healthcare, multimedia, logistics tot e-commerce. Dit heeft geleidt tot een breed wereldwijd netwerk van klanten, partners, distributeurs en leveranciers. HPE kan voor een link zorgen tussen de start-ups en interessante bedrijven.

Mentoring

HPE biedt experieced executives aan die kennis hebben van de industrie en een breed netwerk hebben, zij zullen mentoren worden van de deelnemende start-ups en begeleiden hen maandelijks.

Met het Booster Lab programma gaat Fibéo dus een leuke tijd tegemoet waarin HPE het mogelijk maakt om met verschillende start-ups te sparren tijden interessante evenementen zoals topontmoetingen, masterclasses en festivals! Aan het eind van het programma zullen de start-ups afstuderen met een ceremonie waarin zij de vooruitgang die zij hebben gemaakt kunnen laten zien. Na de ceremonie zullen de start-ups lid worden van de Alumni Circle.

Waarom Fibéo?

Fibéo is het waarom. Daarom dus. Fibéo beantwoordt namelijk juist die vragen waarop data en statistieken geen antwoord hebben. Wij laten je eenvoudig zien én horen waarom bezoekers doen wat ze doen. Waarom ze afhaken. Of waarom ze juist enthousiast zijn.

En of de doelgroep nou bestaat uit net afgestudeerde kapsters, in het bezit van hond en elektrische fiets, of kalende vijftigers in de regio Noord Nederland, met interesse in paardensport en showballet… wij zorgen dat jouw werkelijke doelgroep aan het woord komt. Zo kun jij je website nóg beter afstemmen op de specifieke eisen en wensen van jouw bezoekers.

janwillemgrift-1

Over Fibéo

”Toen ik als website manager doorlopend klanten feedback in het optimalisatie proces miste, bestond daar geen geschikte oplossing voor. Daardoor is het idee van de feedback video’s ontstaan, en zo ben ik Fibéo gestart. Ik hoop dat ik jou ook enthousiast heb kunnen maken over onze mogelijkheden. Daar vertel ik je uiteraard graag nog meer over in een persoonlijk gesprek. Ik hoop je snel te spreken!”

  Henk-Jan Journée
  CEO | Founder

Zelf een onderzoek doen?

Wil je zelf ook een onderzoek laten doen door Fibéo? Laat je gegevens achter om een afspraak in te plannen.

Benieuwd hoe het werkt?

Samen met Fibéo wordt het onderzoeksdoel en de doelgroep(en) bepaald. Welke aspecten van de website wil je testen? Wie dienen ernaar te kijken? Vervolgens stellen wij de briefing op en nodigen we heel specifiek respondenten uit de doelgroep uit om deel te nemen. Dat doen ze gewoon vanuit huis, op hun eigen pc met webcam. Dat is niet alleen een snelle en voordelige manier van onderzoek doen maar het zorgt er vooral voor dat bezoekers zich op hun gemak voelen en dus eerlijk zijn.

Wij analyseren de video’s en bundelen die feedback in een rapport samen met onze bevindingen en concrete suggesties voor aanbevelingen, telkens ondersteund door fragmenten uit de video’s.